Godkväll!

Sitter för tillfället och slappar i soffan med datorn i knät har haft fullt upp med att försöka få barnen att sova och det har inte varit det lättaste=/

Mindy har alltid varit duktig på att somna det har bara vairt att bädda ner henne och pussa henne godnatt och hon brukar somna kort därefter men nu har hon börjat med att gå upp och komma på olika anledningar för att just komma upp är det inte ont i foten så är det huvudet eller snor i näsa...
Så för inte allt för länge sen somnade hon.

Colin ville inte heller sova fast han var trött då han inte sovit något alls under dagen.
Han låg i sin säng och pratade och skrattade så till slut fick jag ta upp honom för att ge lite lugn och ro till Mindy, men nu äntligen så ligger mina <3<3 och sover så gott!

Idag blev det en träff med Frida & Noel Linda & Tindra <3
Sedan en sväng till Skärholmen med Morbror/Gudfar Robert=)

Bättre sent än aldrig....
Fick bilderna från Colins dop idag så slänger upp en bild...


Buzzador - Absolut Torr

Nu har jag som buzzador fått min första produkt Absolut Torr.

Absolut Torr är en antiperspirant som håller huden fri från svett och dålig lukt i upp till 7 dagar.
Till skillnad från en vanlig deodorant som bara tar bort dålig doft, har Absolut Torr en svetthämmade effekt som påverkar både lukt och fukt.

Har 4 st tester kvar så om det är någon som vill prova säg bara till!

Måste bara berätta...!

Jag satt framför tv igår då jag känner att de bubblar lite i magen men tänker inte så mycket mer på det men när jag efter ett tag lägger mig ner i soffan så har det inte försvunnit och det känns lite konstig.. något som jag kännt förut och sett förut.... helt sjukt men det rör sig i magen som sparkar och man kan tydligt se det på magen=0
Blir helt chockad det kom från ingenstans!
Det rör på sig bra länge och Anders kan till och med känna hur det rör sig. Senare på kvällen försvinner det, skumt!
Min tanke är hur jag kan ha missat detta för mig är ju det fosterrörelser och  jag testade mig idag men det var inget så min undran är ju va fan det var för nått!?!?
 

Fredag!!!

Idag tog jag och barnen bilen in till Södertälje för en lunch med Linda och det var väldigt trevligt!
Alldeles för sällan vi ses nuförtiden men det är något vi får ändra på!=)
Linda hade en långlunch men den kändes väldigt kort=)
Pappa kom upp till Nancy´s  för att ta en sväng men Mindy på stan dom var nere på hm och handlade lite kläder, Tack snälla för det!!!=)

Vi gick en sväng på stan jag och barnen efter att Linda gått tillbaka till jobbet och pappa åkt men det var alldeles för mycket folk på stan och för att inte tala om barnvagnar!!!

När vi var klara åkte vi ut till Järna för att hämta upp Anders på jobbet och för att sedan åka in till ica maxi och handla lite.

När vi kom hem så blev det lite mat och Anders gick iväg för att ta några öl med sina nya arbetskamrater och jag hade tvättstugan.
Nu sitter jag med en stor hög med nytvättade kläder som är fuktiga... lagom kul! Bara att hänga upp för torkning!=/

Imorgon får vi en barnfri dag som vi ska spendera i storstaden helt enkelt bara njuta! Vi åker nog upp skapligt så vi kan strosa runt lite där vi får se vad som händer.
Vi har inte planerat något speciellt så vi får se vad dagen bjuder oss på jag vet iallafall att vi ska äta en god middag!!!=)

Barnen ska vara hos Linda och Dennis och där går det ingen nöd på dom=)
Vi hämtar dom på söndag så jag hoppas på en lite sovmorgon!

Nä snart ska jag hoppa ner i sängen!

Ciao!

Uttråkad

Sitter i soffan och gör precis ingenting vettigt, snart dags att äta lite lunch fastna framför massa dåligt bra serier och sedan är det dags att gå och hämta på dagis.
Dagarna bara springer ivägen!!!

Igår var jag faktiskt duktig och tog mig en spring/promenad runda på kvällen var så sugen på en massa och A låg i soffan och åt kinapuffar, inte lite frestande=) så jag gick ut och fokuserade på annat!
Jätte tufft att undvika socker något som jag ätit av varje dag så de är klart det är tufft!
Är dock väldigt stolt över mig själv!

Nu längtar jag så efter att solen ska komma fram så man kanske kan få lite färg!!!
Det verkar som om det ska bli varmare nu och till helgen och det är ju bra! Jag och Anders ska ev upp till Stockholm på lördag och bara vara, äta gott och strosa runt.
Linda och Dennis ville vara barnvakt men nu är Hon sjuk så vi får se hur det blir men det vore skönt att komma bort på tu man hand=)

Ciao!


Härliga måndag!

Precis hemkommen från en härlig promenad med Wanja och Alma och snart blir det en välbehövd lunch.
Funderar på att ge mig ut när Anders kommit hem för att springa lite lätt måste verkligen röra på mig nu så hoppas jag att jag slipper bli sjuk så jag kan köra på!

Jag började att äta mina gi måltider förra tisdagen så har hittills ätit 7 st snart 8 st och gjort min egna mat i helgen och jag ställde mig på vågen imorse och den visa 63,1 kg alltså har jag gått ner -3,6 kg  på 7 dagar!!!!!
Nu är jag verkligen tagga att fortsätta=)



Jag ska ev börja jobba om chefen godkänner det,  jag kan bara kan jobba kväll så vi får se om han tillåter det men jag hoppas verkligen det!!
Håll tummarna för det=)

Colin har börjat ta sig upp på knäna och gunga sig fram och tillbaka jag hoppas verkligen han förstår hur han ska ta sig fram oxå vore så skönt om han kan röra lite mer på sig och snart börja gå=) Det känns dock långt borta.
Han fick sin dagisplats den 16 augusti så han har lite tid på sig=)

Ciao!

Ajjjjjj....

Har fått hemska blåsor på min tunga=( Tydligen är det för att jag har ett virus i kroppen och det är jag inte nöjd över!!!
Anders åkte iallafall förbi apoteket och köpte en gele som skulle hjälpa eller snarare bedöva så man inte har lika ont men ja kan inte säga att det funkade=( känner nästan av det mera nu men det är väl för att jag tänker på det!

Känner absolut inte att jag har tid att vara sjuk nu då jag verkligen behöver satsa på min träning då jag kör giboxen vill ju uppnå det allra bästa så jag sedan blir peppad att fortsätta!!!

Maten är iallafall helt ok lite smaklöst men det funkar helt klart!
Finns ju vissa rätter som man gillar mer än andra, har lite svårt med pannbiffen och köttbullarna då jag bara har så svårt att veta att man kan få broskbitar eller va de nu kan vara urs fyy säger jag bara har blivit så känslig för vissa saker...
Kycklingen är helt klart bäst!

Ska bli spännande och se hur mycket jag gått ner i vikt efter en månad med giboxen=)




Måste bara säga att jag är sjukt stolt över min pappa som har ändrat sin livstil till det bättre och blivit en riktig morfar till barnen, han har alltid varit det men nu är han som han ska vara natt som dag och Mindy avgudar morfar hon älskar att ha honom hos sig och det gör mig så lycklig!!!

Slänger in några bilder på när han var förbi med en rockring till henne och gud vad dom busade=)





Falsk krupp

Igår blev det ett akutbesök på huddingesjukhus med colin.
Han har varit väldigt rosslig och extremt hes och haft svårt att andas, har aldrig själv upplevt något liknande och det bara kom helt plötsigt.
När jag tänker tillbaka så va han lite kinkig i söndags fm när vi var ute å gick men tänkte inte så mycket mer på det han va lite rosslig då men eftersom Mindy varit sjuk så skulle det ju inte vara så konstigt om hon smittat honom.

Grejen är  att vi igår var på vårdcentraeln med Colin och han såg bara lite rött i halsen inget mer och han fick ventolin tror det är som en hostmedicin som är luftvidgande.
Men senare var det sjukt jobbigt och jag ringde sjukvårdsguiden och dom tyckte vi genast skulle in så anders kom i ilfart från jobbet och Linda och Dennis tog Mindy.

När vi kommer in så får han andas in i en mask typ som en inhalator fast i en mask två gånger med 2 minuter varje gång plus att han fick cortisontabletter som blandades ut med vatten.

Det blev lite bättre efter en stund men han är fortfarande inte bra men mycket bättre så nu ska han även få molepect som oxå är en hostmedicin.

Det är såå sjukt jobbigt att se sina älskade barn må dåligt=( man önskar man kunde ta över smärtan från dom...Men det kan bara bli bättre nu hoppas jag!

Gi - boxen

På måndag kommer min beställning av gi-boxen 36 färdiglagade matportioner för Lunch och middag.
Ska bli spännande och se hur det går...ska verkligen lägga manken till och utesluta allt onyttigt i en månad så kanske man blir sporrad att fortsätta kämpa=)
Självklart ska jag även kämpa på med träningen så får vi se vad resultatet blir, kommer lägga upp en bild, vikt
och mått innan och sedan samma efter en månad.

Härom kvällen kom min pappa barnens morfar förbi och han hade med sig en cykel till Mindy och gissa om hon blev glad!?! Hon har pratat så mycket om en cykel och vart ju självklart överlycklig när morfar stog där med en cykel=)
Hon är lite försiktig men har nu mer bekantat sig med cykeln och sätter sig själv på sadeln dock lite klurigt att ta sig framåt men det kommer nog.

Sitter just nu och tittar på lyxfällan och min fråga är hur fan får man såå många lån när man har anmärkningar osv.
Dagens familj har ca 1 milj. i bara blanco lån hur i helvete har det kunna gå såå fel och hur får man ens låna och låna de är för mig en gåta!!!!

Godnatt på er!







Vårdcentralen...

med Mindy om en timme.
Får se vad det kan vara för något!?! Går tydligen olika virus just=(

Nu ligger mina killar och sover, ingen av oss har ju direkt sovit så mycket inatt så det är bra att passa på när lillkillen väl somnat själv får jag nog vila mig lite senare.

Nu ska jag börja fixa mig och Mindy så vi slipper stressa...

Ciao!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!