Ryggont...

Idag var jag hos sjukgymnasten för att hon skulle titta lite närmare på min rygg.

Sedan jag fick epiduralen med Colin har jag haft ont på ett ställe mellan kotorna och tydligen ska den sättas  längre ner alltså i nedre ländryggen men jag har ont mellan bröst och ländryggen och är nästan 100% säker på att dom satte den högre upp där jag har ont för har känt så sedan eda togs bort tills nu då Colin snart är 9 månader.

Hon tyckte iallafall att jag skulle ringa förlossningen och ta reda på lite mer om vad som kan ha hänt och sjukgymnasten gav mig  övningar för mage/rygg.
Man har ju trots allt föttt två barn väldigt tätt och behöver träna upp magmusklerna det gör ju att hållningen blir bättre.


När vi var klara med det så blev det lite handling på Ica Maxi innan Anders började jobba därefter har det bara rullat på som vanligt hämta på dagis laga mat och nattning, min pappa var även här över en kopp kaffe och lite bus med barnen.

Nu sitter jag här i soffan men tänkte faktiskt vara lite duktig att träna lite här hemma eftersom jag bara gått en kortare bit idag..



En trött liten kille
.


Påsk...

Idag tog vi en sväng till Emelie, Max, Vincent och Rickard för att dom stora skulle få leka lite=)
Vi var ute en sväng sedan gick vi in och åt lite korv med bröd.

Blev en kortare träff idag då jag var tvungen att åka hem för att barnens morfar skulle komma med lite påskägg och eftersom inte Mindy får äta godis då vi tycker att de är onödigt att introducera ännu mer socker då hon får i sig tillräckligt iallafall så fick hon ett påskägg med hennes favvo chips.
Kommer ni ihåg dessa???
Något som jag iallafall hade som helgmys som liten=)

Mindy fick även ett par skor

Colin fick en tuff piké i sitt påskägg


och båda barnen fick pengar av min farmor och dom andra barnen fick påskägg med godis och lite pengar.

Nu ska jag lägga Mindy och sätta igång med bullbak=) Vi ska iväg på påskmiddag imorgon hos min faster så tänkte ta med mig något till kaffet.

Kanske slänger in ett inlägg lite senare!


Soooooool=)

En helt underbar stund i solen!!!
Grillat korv och fikat och Mindy har fått leka av sig i lekparken=)
Tack Linda och Dennis!







Godmorgon!

Här har vi ingen sovmorgon bara att kliva upp=)
Mindy (2år) tjatar redan om frukost själv har jag inte hunnit känna den där frukosthungern men får nog allt plocka fram frukosten=)

Idag ska vi ha lunch/fika ute i det härliga väderet med barnens gudmor så vi hoppas på kanonväder men det känns ju inte helt fel solen lyser redan för fullt!
Innan ska jag försöka städa ordning lite hemma och försöka få bort en massa katthår.

Vi lämnade ju in katterna på katthemmet tillslut för att vi kände att vi vill ge dom möjlighet till ett nytt kärleksfullt hem som dom förtjänar för tiden fanns inte här då dom hela tiden skuffades undan=/ Mina små bebisar som jag kommer sakna massor men som jag vet kommer få en fint hem!

Barnens farmor kommer även hit idag för att träffa alla fyra barnbarnen och dela ut påskägg=)

Slänger in lite bilder senare på dagen som varit!


Mina älsklingar <3<3<3






Design?!?

Skulle försöka mig på att fixa till designen på bloggen men jag är alldeles för trött och ögonen går i kors så jag ska faktiskt bädda ner mig nu och ta nya tag imorn så hoppas jag på bättre resultat!

Godnatt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!