Morsdag=)

Idag får man för första gången fira mors dag och de måste vara vuxen poäng på det=) Jag är lessen över att jag sj inte kan fira min mor mer än att gå till hennes grav!

Anders är och lämnar Trinity Och Zakk i järna som är hans två andra barn, sen ska vi nog ta en sväng någonstans när han är tillbaka!

Eftersom jag vart så dålig på att uppdatera bloggen så berättar jag kort vad som hänt veckan som gått och den har var väldigt trevlig då jag och Mindy fått umgås med andra mammor och barn=) Vi var i måndags på Barnvagnsrullet med Sandra & Alexander Malin & Maja Emelie & Isabell. Det tog en liten stund innan vi hittade dit men vi lyckades till slut! Det var en härlig dag med mycket sol.

På tisdagen så var träff på Humlan där det var sång och massa barn. Dit gick vi med Sandra & Alexander Lucia& AnneBelle därefter gick vi på stan ett tag vi åt även lunch ihop=)

Vi har nu äntligen köpt en ny bil...det blev en Mazda 6 -03 så lite nyare en våran gammla så den ska nog funka ett tag iallafall=)

Här har vi en bild på hur den ser ut men är dock inte vår bil på bilden.


Blått eller brunt???

Godmorgon!

Jag förstår inte men jag känner mig trött nu förtiden någon som vet vad det kan bero på? Man känner inte för något och de är riktigt jobbigt.... Kankse kan vara vädret men tycker det har varit fint emmellanåt och då tycker jag oxå att man borde bli pigg=)
Nog om de... Jag är så nyfiken på när man kan se den rätta ögonfärgen på barn. Mindy har idag blåa ögon men de föds ju alla barn med och eftersom Anders är brunögd så borde hon få de men de behöver ju inte bli så. Därför undrar jag när man kan se... de sägs ju att efter 6 månader så ska dom ha fått sin riktiga färg, å de är ju ett tag kvar=)

Shopping till lilltjejen=)

Tjenixen!

Nu har jag halkat efter igen med bloggandet...ska bättra mig!

Ja nu börjar lilltjejen bli stor och växer ur sina kläder så jag passade på att köpa några nya i storlek 62.






Visst va dom söööta!!!?


Våningsäng???!

Jag är ute efter att köpa en våningsäng och tänkte därför kolla om de är nog som vet om de finns en till salu?
De är så att vi har A:s barn här varannan helg och de är ju självklart att dom måste få en varsin säng att sova i=)


ZzZzzz....

Som jag sa så har vi nu äntligen fått våran fina underbara säng som vi sovit våran första natt i, lite annorlunda än den gammla ikea sängen. Måste säga att sängen var riktigt skön men att man sov lite stelt men de sa dom att man kunde göra första veckan då kroppen inte är van.

Här har vi den gammla tråkiga sängen


Här är den nya=)

Glada tjejen!


Tvättstuga...

Japp idag är de dax att tvätta, var så klantig så jag missade min dag så fick boka om å nu så är självklart tvättkorgen överfull.

Idag kommer något stort och väldigt skönt=) Nämligen våran efterlängtade säng! Ska lägga upp en bild på den vi har nu och sen på den vi ska få så kommer ni förstå men det får bli lite senare för nu är det snart dax att springa ner i tvättstugan och sen åka till icamaxi å handla lite mjölk och bröd till frukost... 

Veckans bebis=)


Hallååå!

Måste be om ursäkt då jag varit riktigt dålig på att blogga=( har snart varit sjuk i två veckor och har inte alls haft orken att göra något... Hela familjen har varit sjuka och är fortfarande trötta... Har inte velat flänga å fara med min lilla tös vill att hon ska bli hundra innan man rör sig för mycket.

Annars så är det bra vi trivs i våran nya lägenhet och har fått vår bostadsrätt såld så nu slipper vi den som tur var... Nu ska man bara få ordning på allt och ekonomin den har varit som en bergodalbana då man fått sitta å betala två boende i och för sej inte så länge men endå...aldrig roligt=( Sen så är de ju som de är på scania, vi får se om de blir varsel nu eftersom if metall sagt nej till förslaget... De är bara att hålla tummarna för det bästa!

Kram på er!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!