Fredagsmys!


Tröttmössa

Är fortfarande vid liv men en aningen trött nuförtiden, känns skönt att solen tittat fram på sistone och att det är ljusare på kvällarna.

Just nu längtar jag så efter semester och funderar på att ta två veckor som föräldrarledig utöver semestern eftersom man knappt hinner umgås med barnen längre.

När dom väl hämtas på dagis är dom så trötta så det blir inte mycket till kvalitetstid.

 

Nu är tanken att jag ska krypa ner brevid min andra häft och försöka få lite sömn innan klockan ringer (05.00)

så godnatt!


Godmorgon!

Första natten i huset och jag känner mig inte ett dugg utvilad fast vi är barnfria och har möjlighet att ta lite sovmorgon.

Kroppen är van att gå upp tidigt så självklart vaknar man tidigt med eller utan barn så det är bara att gå upp å fixa för det finns MASSOR att göra!!!!:)))


Fel

Bilderna hamnade inte riktigt rätt så som jag la in bilderna men men..


Full rulle

Det var ett tag sist och mycket som hänt både gott och ont,
saknar min farmor så oerhört mycket men hoppas hon kommit till en stillsam plats där hon mår som bäst!!!! <3<3<3 tänker på dig varje dag!


Mitt uppe i allt detta ska vi flytta och vi har renoverat endel men en massa kvar men nu är iallafall nästan allt golv lagt på nedervåningen. Köket ser fortfarande ut som skit då vi slitit ner endel gör att byta några stommar plus luckorna som vi väntar på sedan ska en fläkt upp och så småningom ska alla virtvaror bytas ut...

Lite bilder...


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!