Fredagsmys

Idag är det fredag men det känns som vilken dag som helst eftersom man vart hemma nu i snart ett år...
Men för att få upp mysfaktorn får det nog bli lite chips  och dip till något bra program=)
Hade tänkt se den nya serien som börjar på fyran tror den heter solsidan?! Iallafall den verkar väldigt rolig....

Vi vaknade så sent som halv 10 idag och det kändes som att halva dagen gått då allt blir lite förskjutet, A:s barn skulle komma idag och han skulle hämta dom vid tre på dagis/skola men A fick hämta båda barnen tidigare då dom var hängiga så verkar vara något som går många som är sjuka nu=(

Nä nu ska jag nog ta och hänga upp tvätten som är färdig...

Blandat...

Det var några dagar sen sist jag skrev men har haft fullt upp.

Jag har iallafall äntligen fått lite kompensation för den dåliga servicen på sation... Så Nu har jag istället skaffat mig en Iphone och ska skicka sation ännu en gång på service sen borde den vara OK.
Alltid tråkigt när man får vänta och vänta och ringa en massa samtal för att försöka få rätt!!!

Annars händer det väl inte så mycket mer än att man har händerna fulla jämnt fast så är det ju att ha en liten 11 månaders som ska vara överallt=)
Snart fyller hon ett år och man undrar vart den lilla bebisen tog vägen, allt har gått så fort att man glömt bort den första tiden.
Men snart är man där igen men en ny liten och det går nog lika fort där med=)

Nu är jag inne i vecka 12+4 och börjar känna att illamående börjar ge med sig lite men tröttheten är fortfarande kvar och de är absolut något jag vill ska försvinna för jag har verkligen inte tid att vara trött och snart börjar jag även jobba.
Men annars tror jag nog att allt är ok magen växer men det ser mer ut som man ätit lite för mycket än som en gravidmage=)



Nä nu tänkte jag faktiskt knyta mig har riktigt ont i halsen och känner mig hängig så behöver lite sömn...
GODNATT!


Pizzabak...

Vi var sugna på något så A fick ideén om egen pizza och det blev det=) så den är väl färdig om ca 10-15 min.
Eftersom han vart krasslig och jag själv har inte haft så himlans mycket aptit emellan åt så man får passa på när man känner för något=)

Ska även försöka hinna färga mitt hår idag för just nu har jag en riktigt ful utväxt=/

Ny design!

Som ni ser så har jag fått en ny design på min blogg och det är tack vare Frida!
Jag själv får inte alls till det som jag tänkt mig och hon var snäll och hjälpte till de enda jag fixade med var bilderna och vad som skulle stå i texten.
Jag hoppas nån gång att jag själv kan lära mig lite mer om detta!

I fredags var jag, Mindy & Linda i skärholmen för att köpa lite kläder till Mindy, hon har växt ut nästan alla kläder och eftersom hon snart ska börja på dagis så lär hon behöva endel då jag kan tänka mig att det kan bli många ombyten=)
Mindy fick även ett par skor som Gudmor Linda ville köpa till henne, jättesöta!



I lördags träffade vi Frida och det blev även där en heldag med shopping då vi först var en sväng på stan och åt frukost på nancy´s och senare åkte vi till ikea och där kommer man ju sällan ifrån tomhänt=)
Riktigt mysigt att få spendera två hela dagar med två underbara vänner!

Idag är det ganska segt hemma då A har legat i hög feber sedan i torsdags kväll, och jag tog tempen på Mindy nu innan hon somnade och hon hade lite feber hon med så får se om den stigit när hon vaknar. Annars skulle vi kanske till Linda och göra inbjudningskort till lilltjejens ettårskalas=) Men vi får se hur hon mår först jag hoppas hon klarar sig undan febern!

UNDER ..

Ombyggnad så ni får stå ut att det inte är som det ska ett tag till :)

...

SPYR på skiten fattar fannnnnnnnnnnnnn inte hur de ksa vara så svårt att få till en snygg sida snart ger jag uppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!! Bara så ni vet så ska inte sidan vara såhär!!!!!!!!!!!!!!!!

Måste vara den sämsta!!!!!!!!!!!!!



Igår kom min efterlängtade mob sony ericson satio som jag tyvärr var tvungen att skicka in på service några dagar efter att jag fått den första gången och efter ett antal veckor kom den nu igår men man har ju sådan tur så nu funkar inte ljudet i tel och det var inte det som var felet förrra gången!

Ringde telenor men dom kunde inte hjälpa mig utan fick vända mig till service avdelningen dit jag skickade tel.
För att ens ha en chans att kunna få en ny tel måste jag ha kvittot som jag fick när jag hämtade ut tel och de tror ja inte ens att jag sparade...=/ Annars blir det en till reparation som tar ytligare 3-4 veckor....Helt sjukt!!!!!!!!!!!!
Är så förbannade och skulle kunna slänga denna dåliga tel har aldrig haft någon sämre!
Att man ska behöva ringa runt och bråka med alla för att en ny tel ska kunna funka!!!!!!!!!

Annars så är det väl ok ganska segt här hemma... Ganska trött nu förtiden kan ju bero på graviditeten men jag tror att jag alltid har varit trött någon som vet vad som kan pigga upp en??
Äter mamma vital för att få i mig de vitaminer jag behöver får se om de kan hjälpa lite.




Har en till guldklimp i magen=)

Ja, då var det dags igen då en liten bebis till på väg=)
Mindy börjar snart på dagis och jag börjar jobba men bara i några månader ganska lagom faktiskt=) Eftersom bebisen är beräknad till den 7augusti och då är det enligt vul så jag är ännu inte så långt gången... 10+2.
Känns oerhört roligt och jag ser verkligen fram emot dehär hoppas jag bara mår lika bra som förra graviditeten dock var jag trött hela men de får man stå ut med.

Annars så har det inte hänt så mycket dagarna rullar på och jag är glad att julen är över och vi är inne på ett nytt år!

Idag ska vi ner på stan och träffa favvotjejerna, det var ett tag sen och vi har säkert mycket att prata om=)

Nu ska jag få Mindy att sova lunch...


Lägger in en bild på Mindy och storastyster Trinity med sina fina mössor som farmor gjort=)


P&K
     Bella

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!