09-12-21

Efter ett glapp är jag nu tillbaka igen=)

Idag har jag och Mindy och Morfar vart på ikea för inhandling av en förvaringsmöbel till Mindys rum sen blev det självklart en massa andra saker på vägen ...urs va bra man e på att spendera pengar=/
Mitt nyårs löfte till Mig och till Oss blir att försöka spara och inte slösa en massa pengar på onödiga saker!

Vi var oxå iväg till Morbror och mormor för att lämna över mindys present, Själv så fick hon en jätte söt bil som hon kan sitta på redan nu och även gå bakom men gå kan hon ju inte ännu.
Sen fick hon ett par jätte söta inneskor!=)

Måste bara berätta att mindy håller på få sin 5:e tand nu=) Sin 3:e nere och så har hon två uppe med en söt glugg emellan=) Men med både tänder uppe och nere så har hon börja gnissla tänder...ojj va de låter obehagligt...

P&K
     Bella


Mina älsklingar!


Peak Jacka !!!

Hej!

Jag har en Peak Performence exp. parka jacka som jag hade tänkt sälja för 1800 :- och vill se om de är någon som är intresserad???

Jackan är beg. men i mycket bra skick!

Lägger upp lite bilder!



Förlossningsförlopp!

Har inte så mycket för mig så tänkte faktiskt skriva ner min förlossningsberättelse...

De började med att jag vaknade runt 7:00 på torsdagsmorgonen 19/2-09 av att jag hade väldigt ont i magen men bara på ena sidan och de kändes mer som magknip, men jag ringde ändå till förlossningen eftersom jag redan gått 12 dagar över tiden och dom tyckte jag skulle komma in på än gång så jag sa till Arre att vi skulle in men att jag bara skulle fixa mig.
Precis när vi ska ut genom dörren känns det lite konstigt och jag säger till A att jag bara måste kissa igen=) då hade slemproppen gått och det gjorde mig ganska glad för då var de iallafall på gång. (Var ganska trött på att vänta och ville bara sätta igång).

Vi skrivs in 08:25 och får ett rum där jag får lavemang och där jag sedan duschar. 10:12 kommer vi in på förlossningsrummet som jag ska föda i, rummet har ett badkar som jag använder mig utav och medans jag ligger där så tar dom massa prover på mig. Men 11:00 får jag nog och vill gå upp för de börjar kännas endel.
12:30 tar dom hål på fostervattenhinna och man kan säga att de blir ganska blött=)
13:14 börjar det kännas alltmer och jag vill prova TENS som jag hade med mig men den gjorde allt bara jobbigare massa sladdar och var inte til någon stor hjälp för mig, men jag hade på mig dom och jag satt även på en medecinboll medans A masserade mig de var mycket bättre!
13:55 funkade inte de längre så jag fick lite lustgas 30/70 men runt 15:15 provar jag även på akupuntur som faktiskt hjälpte otroligt! (Måste bara berätta att jag hade bestämt mig att inte ta några smärstillade som inebar nålstickning eftersom jag tycker de är obehagligt!...Men de blev inte så)
Nålarna sattes under magen eller vad man ska säga och på händerna och i huvudet.
Vid 17:04 Får jag lustgas igen 50/50 denna gång efter 6 minuter gör de ganska ont och jag vill ha mer akupuntur och fler nålar sätts.
17:50 har jag så ont så jag tror jag ska dö och lustgasen eller akupunturen hjälper inte längre!!! Jag går mig och begär EDA som jag får 19:00 pga att narkosläkaren var upptagen och kan ni tänka er jag fick vänta i 1 timme & 10 min och de är en väldigt lång väntan om man har ont...
21:36 är allt underbart och jag är fri från allt som heter smärta! Otroligt att de kan kännas så från att ha hur ont som helst till att inte känna något bara att magen blev hård vid värkar.
22:15 börjar jag känna ett väldigt kraftigt tryck både fram och bak och jag tänkte att nu börjar EDA släppa men nej nej de var ju huvudet som tröck på=)
23:45 börjar krystarbetet
01:16 föds våran ängel! De finaste jag någonsin sett!!!




Gokväll!

Idag har Mindy och jag vart nere på stan och träffat Frida och ätit lite lunch och gått i affärer, när vi kände oss klara tog vi bussen hem till oss och Fridas pappa kom för att hämta spegeln...jättebra då slipper den stå ivägen=) Efter att dom åkt baka vi en sockerkaka och strax där efter kom Linda Mindys gudmor med hämtmat, riktigt snällt! Hon var hos oss ett tag och sen begav hon sig hemåt...men de var rikigt trevligt!

Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på Armin van buuren-Fine without you och har beställt lite julklappar på nätet...

Imorgon är det fredag igen, det går så himla fort...veckorna bara springer iväg och när jag sitter här och tänker så var jag gravid vid den här tidenför ett år sen. Jag var ganska stor faktiskt=) Otroligt va fort de går för snart blir Mindy 1 år=)

P&K
     Bella

...

Har precis kollat på bonde söker fru och va ska man säga om Roger man skäms ju bara av att se honom så stelt och trist...ursh...hehe.. aja annars har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt.

Imorgon ska jag och tjejen ner på stan och träffa Frida, det ska bli trevligt=)
Jag sitter här nu och försöker komma på något roligt att skriva men det är tomt.... kanske inte hänt speciellt mycket idag så får se om morgondagen blir mer händelserik=)

P&K
     Bella

Spegel bortskänkes mot avhämtning!


Vi har en helkroppsspegel som vi inte får plats med och undrar därför om de är någon som vill ha den?!

Bra att veta
Spegel för helfigur.
Kan hängas horisontellt eller vertikalt.
Försedd med säkerhetsfilm - minskar risken för skador om glaset splittras.
Kan användas i utrymmen med hög luftfuktighet.

Storlek
Bredd: 78 cm
Höjd: 196 cm

Ny design!

Som ni ser så har jag en ny desig på bloggen och det är tack vare min älskling, Anders!
Vi satt i många timmar och föraökte få till det och många fula grodor flög iallafall ur min mun men Anders har tålamod för sådana saker så de gick vägen! Hade aldrig lyckats själv...

Idag har vart en seg dag och de har inte hänt så mycket var bara nere en sväng på stan och skulle köpa julklappen som jag beställt åt A som hade kommit. Träffade Frida av alla människor på stan idag, alltid lika trevligt!=)

När jag kom hem fick jag inte många minuter men A för han skulle iväg och jobba. Så idag har jag annars lekt lite med Mindy men hon är förkyld och har vart väldigt trött sen sin pappa åkte och jag själv har varit ganska orkeslös idag aldrig roligt när man har en vilde hemma=)
Så idag kan de bli tidigt i säng kanske även efter Mindy och notera att hon redan sover=)

P&K
     Bella



RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!