2010-02-18

Ursch va dålig jag är på att uppdatera!

Jag har bara inte haft orken och inte tiden heller känns det som och då jobbar jag ännu inte vi får se hur det bli när man väl börjat jobba hur mycket tid man har då men jag tror nog att jag får lite ork så småning om.
Vi har vart sjuka och jag har varit eller rättare sakt är trött nu när jag är gravid igen äter dåligt och får inte i mig de jag behöver för att orka.

Appropå att börja jobba de är inte långt kvar nu, Mindy fyller ju 1 år på lördag=) och på tisdag ska inskolningen börja! Ska bli spännande=)
Jisses vad tiden går fort redan ett år! Men så härligt att se henne nu när hon börjar bli så stor=)

Ne nu ska jag passa på att slappa medans vilddjuret sover=)

Trist väder =/

Är hemkommen för ett tag sen då jag för andra gången idag lyckades ta mig ut...
Imorse när jag lämnat av Anders på jobbet åkte lilltjejen och jag till coop för att inhandla lite ballonger och sånt som till hör kalas sen blev de lite annat som ska fixas tills på fredag då jag blir sådär ett år äldre....=/
Och sen tog jag en snabb sväng ner med Frida på stan lite snabb shopping och en fika hann vi med...alltid roligt att ses!

Nu har Mindy somnat hon var så trött och jag själv har fastnat framför datorn fast jag egentligen borde laga något att äta åt mig och även plocka undan lite nu när tiden finns...Blir inte alltid som man tänkt sig....

Jag är sååååååååå himla trött på detta väder nu!
Det var riktigt mysigt i början men nu spyr jag på det, knappt så man vill gå ut längre längtar efter våren!
Men så duktig som man är så kommer man säkert gnälla när det väl kommer vara varmt  för när det är som varmast är jag ju höggravid  men jag ska försöka komma ihåg dom här kalla dagarna då=)

Näää nu ska jag försöka göra lite nytta....

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!