Fullfart...

Har precis kommit hem efter en heldag med ett farande fram och tillbaka då jag, Mindy & Linda imorse åkte till din bil för att lösa bilbarnstolsproblemet och det slutade med att vi fick tillbaka den som vi hade från början och kommer den krångla som jag tycker den gjort ibland så får vi komma tillbaka och reklammera den men de ä'r nog ingen fara.
Efter det så passade vi på att äta lite lunch på stan innan mvc och vi hann även köpa Mindy ett par gummistövlar som kan komma till användning om det ska fortsätta regna såhär, imorgon ska hon ju åka till Astrid Lindgrens värld men då får vi hoppas att solen skiner men man vet aldrig.

Väl hos mvc var det dags för hinnsvepning men då visade det sig att hon inte kunde göra det då hon inte kände livmoderhalsen som bm ska svepa runt, med andra ord så har inget hänt och det känns ju mindre kul=( så på måndag nästa vecka ska vi på tillväxtUL om han inte kommit tidigare och prova göra hinnsvepning på onsdag om han fortfarande inte kommit....har han inte kommit den 21 så blir det igångsättning så vi får se när han vill titta ut. Någon som vågar gissa datum???=)
Kan säga att det värker lite sen besöket hos bm men sån tur har jag väl inte så det skulle vara en början.

Efter det så åkte vi in igen för att fixa lite saker och då hamnade vi på stan igen för lite middag och Frida följde även med, var inte meningen att vi skulle in dit men det blev så.

Nu sitter jag här i soffan och tar det väldigt lugnt, Mindy är hos Linda så det blir lite myspys för våran del.



Två dar över tiden...

Det sparkas och har sig i magen som alltid men ingen bebis verkar vara påväg:/
Han ligger med huvudet neråt men endå högt upp så det är fortfarande ruckbart...Skulle vattnet gå så är det raka vägen till bb för att inte riskera att navelsträngen slinker emellan.

Imorgon är det iallafall dags för hinnsvepning som innebär att barnmorskan gör en inre undersökning på dig och ”sveper” samtidigt med fingret runt livmoderhalsen (cervix). Syftet är att lossa hinnsäcken barnet ligger i från livmoderhalsen. Detta stimulerar frisättningen av prostaglandiner, ett slags hormoner som sätter igång förlossningen.

Ska även åka in till din bil med Linda och Mindy imorgon och försöka lösa problemet med Mindys bilbarnstol som jag trodde var precis som den förra fast hel...
Vi hade en besafe x3 stol som inte funkade som den skulle då vi skulle ändra lutning på stolen och tyckte därför att dom borde skicka in den eller byta ut den och då fick vi deras visningsex som i och för sej var en lite äldre modell men funktionen funkade på den och vi bytte rakt av, han på din bil sa att den var likadan som vår gamla men med isofixfästen som är bra då vi har sådana fästen i bilen men de verkar inte som man kan ha den i någon annan bil än med sådana fästen och det är ju jättedumt så de är riktigt trist att behöva åka dit och försöka få en annan stol för Mindy kommer åka till Astrid Lindgrens värld på tisdag med Linda så då behöver problemet vara löst!

Nä nu är det verkligen full rulle i magen och kännner att jag måste lägga mig ner ett tag och ta det lugnt, man vet ju aldrig när de är dags=)






2010-08-05 Nynäshamn...

Idag fick vi för oss att åka till nynäshamn och ta en glass i det fina vädret och bara strosa runt och njuta men när vi kom fram så var det dags för lunch så vi satte och på en mysig restaurang precis intill båthamnen och åt en god lunch efter det så gick vi in till centrum för att kolla lite vad som fanns att erbjuda där.
Efter ett tag gick vi tillbaka till hamnen för att ta en glass innan vi begav oss hem...

Några bilder från idag:






Sen måste jag bara tacka Frida som hjälpt mig med min design här på bloggen!!!!
Lite småsaker som ska fixas men det tar ja lite senare...

Snart storasyster!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!