Hallå där!

Måste bara berätta att vi för första gången fick sova en hel samanhängande natt! Mindy var så duktig och sov hela natten från 19.00 till 06.30 men tyvärr så vaknade vi av en gnällande hund vid 05.00 så det var bara att gå ut med honom för att kissa=) Alltid lika trevligt sådär tidigt på morgonen...
Annars så har vi vart med Neo hos vetrinären och fått en vaccinationsspruta.
Sen var jag Mindy och Neo ute hos pappa/morfar farmor/gammelfarmor och hälsade på och nu har Frida vart här och vi har kollat Idol och säsongsstart av Greys så bra serie!
Tack för en trevlig kväll gumman!

09-09-29


Lilltjejen gungar

Idag var Linda och Kim och Tero här och kollade F1då passade vi på att gå ut med Mindy och Neo det var riktigt skönt faktiskt!
Linda gunga med lilltjejen, hon verkade gilla de=)
När vi sedan kom hem så var Neo helt slut och somna som en stock!

Här kommer lite bilder från idag...

godnatt!

Slänger in en bild på min underbara flicka!

Älskar dig över allt annat! Det bästa jag någonsin gjort!

neo


....är våran nya familjemedlem=)
Både jag och Anders ville ha en hund och vi tyckte de skulle passa just nu för att jag fortfarande är mammaledig och har tid för honom. Vi pratade om olika hundraser men fastna för en lite mindre hund men ändå en hund som det är fart i så då blev det Neo som är 50% Jack russel & 50% Pekingese/Tibetansk Spaniel.

Honom hitta vi i Lund av alla ställe och vi pratade mycket om det och vi kom först fram till att de var alldeles för långt att åka men jag kunde inte komma över dóm söta små valparna så vi betsämde oss att åka dit å hämta en.
Vi åkte 6.00 igår morse och var inte hemma förrän 21.30 på kvällen så det var en riktigt lång och tung resa speciellt för Mindy som inte ville sitta stilla och de gjorde ju oss lite stressade=) Men det funkade bra ändå!

När vi väl kom dit så fanns det två valpar kvar att välja mellan och vi hade väl en favorit när vi åkte men när vi väl var där och valde så blev det den andra för att vi fick bra kontakt och han var riktigt charmig! De var förstås den andra med men lite mer självständig och kom inte fram så mycket.
Jag och Anders föll pladask för den lille killen så vi tog honom och åkte den långa vägen hem men Neo sa ingenting han låg bara i mitt knä och gosa=)

Idag har inte hänt så mycket har vart ute nu endel=) När Anders slutar ska vi iväg och handla lite små saker till Neo som han kan tänkas behöva, kanske lite egna leksaker för just nu föredrar han Mindys leksaker som låter=)

godnatt...

Nu hade vi tänkt krypa ner i sängen snart ska bara vänta på att Anders duschat färdigt sen är det min tur sen väntar våran sköööna säng!
Imorgon händer något intressant men återkommer om det=)

7 månader!

Idag blir våran ögonsten 7 månader!



lördag!

Godmorgon eller godförmiddag???
Själv så har vi precis ätit frukost då alla tre somnade efter att Mindy ätit frukost.
Nu ligger hon i sängen igen för att sova lite lunch.
Idag är både Mindy och jag lite snuviga, jag hoppas det går över fort iallafall för henne!!!

Idag så har vi inget planerat men som vanligt så kliar det i mig och jag vill hitta på något så vi får väl se va som väntas...Jag återkommer!

Pussgurkan



Baksmällan!

Idag har Mindy vart hos Linda och Kim och det verkar ha gått väldigt bra hon har skött sig=)
Tack för att hon fick vara hos er=)!

Jag och Anders passade på att åka en sväng till skärholmen, men det var en kortis.
Sen åkte vi till Heron City och kollade på filmen Baksmällan.
En otroligt rolig komedi som måste ses!!! Man har ju sett trailern och har då trott att dom visar dom roligaste bitarna i den men så var det verkligen inte man fick sig ett gott skratt igenom hela filmen!

Sen åkte vi och hämta vår lilla klimp, handla lite fredagsmys och sen blev det Idol=)
Vissa kan bara inte sjunga förstår inte varför vissa ens vågar ställa upp...men men....nu ska jag fortsätta fredagen tillsammans med min älskling!



godmorgon!

Ursch vilken jobbig natt igen förstår inte att hon orkar och och verkar ju helt och hållet utvilad just nu... och de är inte mamma & pappa=)
Nu ska jag göra lite frukost och försöka få liv i Anders fast han förtjänar ju att sova han har jobbat kväll denna vecka.

Hallo!!!

Imorgon ska lillstumpan för första gången lämnas bort en lite längre tid till sin underbara gudmor Linda och hennes sambo Kim.
Man är ju lite orolig att hon inte ska sköta sig elle vad man ska säga men hon är ju världens goaste lilla tjej så jag tror nog att de ska gå väldigt bra=)

Än så länge sover Mindy och jag hoppas hon fortsätter med det inatt också hon totalvägrade iallafall vällingen som vanligt tror att hon har fått i sig de 1 gång eller så men får istället ge henne gröt på kvällarna de älskar hon!





Snart är det *Natti*Natti*

Nu har jag badat lilltjejen och nattkläderna är på.
Snart ett försök att ge henne lite välling och hopp om att hon vill sova HELA natten, vore ju underbart men vi får väl se=)




Man är väldigt intresserad av tv:n när det är reklam =)


Lite bilder...


Här är vi på väg ut och hämta Mindys paket=)



Såhär fin overall och mössa är köpt på tradera, en mycket bra sida=)



Mössan var lite stor men den kan hon ha lagom när det börjar bli kallt.



Här lägger jag ut en bild på de nya doppresenterna från Mormor,Morbror och Malin.
Tänkte att mormor ville se vad vi inhandlat=) Lite dålig bild men men=)

Vilostund...

Hej alla pigga=)
Det är iallfall inte jag indag och det måste bero på att Mindy bara blir värre och värre på nätterna, jag och Anders har knappt sovit en blund inatt.
Hon vägrar sova och hon ligger och rör på sig konstant hon vill heller inte sova i sin egen säng fast hon borde men man är ju sååååå trött och orkar inte höra det gälla skriket så blir lätt att man plockar upp henne för att slippa höra det men hon bökar som bara den i våran säng istället och tar enormt mycket plats...

Någon som vet hur barn i 7 månaders ålder sover???

För känns som hon vänt på hela dygnet. Hon brukar vanligtvis sova efter frukost runt 9- halv 10 sover nån halvtimme sen runt 11- halvtolv får hon mat och därefter kan hon sova igen lite längre än efter frukost. Sen brukar hon vara trött vid 7 tiden på kvällen och hon somnar däromkring. Men så fort man lägger sig i rummet vaknar hon....snacka om lättväckt....dags för ett eget rum snart....
Om ni har några tips så säg gärna till!

Annars har det inte hänt något idag, ska snart iväg och hämta ett paket, jag vann en vinteroverall+mössa på Tradera till Mindy så lägger in bilder sen så får ni se hur den ser ut=)


Trött i mössan...

Jag vet att jag är urusel på att blogga! Nu har jag äntligen kunnat sitta och försöka göra något av min blogg men jag fattar inte allt...den kommer att bli bättre så småningom det är bara tiden som jag behöver som jag inte har just nu=( Lillskrutan vill aldrig sova, inte ens på nätterna så man är sjukt trött nu förtiden...
Men det går väl över=)

Vet inte ritkigt vad jag ska skriva om eftersom det var ett tag sen så finns det ju en hel del att berätta men ska inte dra allt nu.

Vi har iallafall satt Mindy i dagiskö i Järna eftersom vi inte vill ha henne i denna tokstad så blir det av att åka imellan men det kan det vara värt! Vi fick Februari som garantimånad då är hon 1år.
Jisses vad tiden springer iväg!

Vi ska även flytta snart igen, vi är väldigt duktiga på det*hehe* men det är något vi måste göra för att lilltjejen sa kunna få ett eget rum! Så om en månad bär det av till Tveta en liten bit bort från stan iallafall=)



Här var vi ute på Tunanäs hos en jobbarkompis där dom hade sin husvagn.



RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!