Sjuk=(

Igår vaknade man upp och var riktigt snuvig och ont i halsen, de är så typiskt nu när det är så fint väder! Hade även försökt träffa Sandra,Alexander,Malin och Maja någon gång under veckan.Har hela tiden skjutits upp pg av flytt osv och så går man å blir sjuk nu så vi får nog vänta lite med det så jag inte smittar!

Idag har jag äntligen skrivit på kontraktet på lgh så nu är den så gott som såld=) De känns riktigt skönt! Annars så sitter jag inne å häckar eller ligger i soffan å vilar....

Ha de!

Min sötnos som redan hunnit bli 2nader=)


Budgivning pågår!

Senaste budet är nu på 850 000 känns riktigt skönt för hade inte förväntat mig någon budgivning alls i dessa tider men samtidigt är de nog passande att köpa när räntorna är så låga... Sitter på helspänn och väntar på om budgivare 1 vill höja=)

Idag ska det bli fint väder så ska passa på att gå ut å gå med Lucia och Annebelle=)
Vaknade imorse med lite halsont så hoppas de inte blir värre nu när de börjar bli fint ute.

Är inte världbäst på att blogga men de kommer väl=)

kram på er!

Dagarna bara springer iväg

Hejsan!

Nu är jag äntligen tillbaka har inte kunnat skriva något då vi har flyttat och internet har inte funkat förräns nu tyvärr... Men men .... nu har vi iallafall lämnat huset och förhoppningsvis blir snart lgh såld har ett bud ocg väntar även på en annan som eventullet ska lägga ett. så de är bara att hoppas på det bästa nu=)

De är många bollar i luften nu... man går på högvarav och dagarna bara springer iväg man hinner inte med allt å träffa alla man vill träffa....allt ska ju gå så fort=)

Kram på er!

De bästa som någonsin hänt mig!


Måndag igen...

Har precis kört A till jobbet och är nu hemma igen. Måste äta lite frukost innan jag ska packa bilen med sker som ska till lgh när de är gjort ska ja vänta tills banken öppnar sen ska jag dit med lite papper sen är lgh snart ute på hemnet=) Hoppas på stort intresse=)

Igår så målade vi vardagsrummet i lgh, de var inte så svårt som jag tänkt mig....så de ska vi fortsätta med idag och även köra så mycket saker vi kan så man känner att de händer något...gillar inte alls att flytta de som är roligt är ju å få fixa dom små sakerna när allt står på plats men de tar nog en stund innan vi är där.

Måste kila nu=)

Godmorgon!

Mindy har precis vaknat och jag passade på att bad henne lite innan dagens kläder åkte på då vi snart ska åka till jobbet å bjuda på lite fika å så får man visa upp sin ängel=)
Så ska bara göra iordnng mig å kila bort till lilla maräng å se va dom har för gott idag då=)

Äntligen fredag! Snart söndag, längtar så=) inte ofta man längtar till söndagarna men då får vi våra lgh nycklar!
Vi har beställt en helt ny underbar säng som vi oxå väntar på den kommer bli helt gudomlig!
Sängen är från VILA

Kram på er!

Hej hopp!

Dagarna bara springer iväg..redan torsdag och man har inte gjort något vettigt. Ska iallfafall vara lite duktig å gå ut och gå nu.

Längtar tills jag kan börja träna lite så man kanske kommer iform nån gång=) Har alltid varit dålig på det å ger väldigt lätt upp när de blir tungt men nu ska jag ge mig fan på att orka hålla igång.
Ett bra sätt att börja är ju faktiskt att gå ut å gå med barnvagnen.

Nu är inte Mindy så nöjd så jag måste sluta å ge henne lite mat innan vi ger oss ut!

Kram på er!

Är våren på väg?!

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och matat stumpan så nu är vi båda mätta å belåtna=)
Hon ligger i sitt bebisgym och snackar  medans jag sitter vid datorn en liten stund...funderar på om man kankse ska ut å gå lite....känns som våren är på väg men man vet ju aldrig om de börjar snöa igen. Är så trött på att de går upp å ner ena dagen fint å våren är på väg nästa sekund snöar de förfullt=/.
Snart kommer min älskling hem oxå..kort dag idag=) Då ska vi nog iväg å köpa färg till lägenheten som vi flyttar till snart! Sen ska jag träffa mäklaren och så ska lgh fotas och ut för försäljning=) jag hoppas den blir såld så man slipper tänka på att ha den uthyrd när vi vet att vi aldrig mer kommer bo i den....

Mitt hjärta


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!