Falsk krupp

Igår blev det ett akutbesök på huddingesjukhus med colin.
Han har varit väldigt rosslig och extremt hes och haft svårt att andas, har aldrig själv upplevt något liknande och det bara kom helt plötsigt.
När jag tänker tillbaka så va han lite kinkig i söndags fm när vi var ute å gick men tänkte inte så mycket mer på det han va lite rosslig då men eftersom Mindy varit sjuk så skulle det ju inte vara så konstigt om hon smittat honom.

Grejen är  att vi igår var på vårdcentraeln med Colin och han såg bara lite rött i halsen inget mer och han fick ventolin tror det är som en hostmedicin som är luftvidgande.
Men senare var det sjukt jobbigt och jag ringde sjukvårdsguiden och dom tyckte vi genast skulle in så anders kom i ilfart från jobbet och Linda och Dennis tog Mindy.

När vi kommer in så får han andas in i en mask typ som en inhalator fast i en mask två gånger med 2 minuter varje gång plus att han fick cortisontabletter som blandades ut med vatten.

Det blev lite bättre efter en stund men han är fortfarande inte bra men mycket bättre så nu ska han även få molepect som oxå är en hostmedicin.

Det är såå sjukt jobbigt att se sina älskade barn må dåligt=( man önskar man kunde ta över smärtan från dom...Men det kan bara bli bättre nu hoppas jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!