...



Känner mig nästan lika tjock just nu....=) Har vart ute hos Kim å Linda och grillat så är så jäkla mätt och man skulle kunna tro att de var en till på G... men icke sa nicke...*höhö*
Annars har vi inte gjort så mycket idag får se om bror + flickvän kommer förbi och spelar lite Wiiiiiii med oss ikväll=)

Tjaoooooo!


Då var det dax igen=)

Nu har vi hittat en lgh i en villa som ligger i tveta... det är iallafall lite längre ut. Kommer nog bli så att vi får sätta lillskruttan på dagis i södertälje ändå men får verkligen välja dagis med omsorg.

Så nu är det bara att börja packa igen=) höhöhö! 



Annars så händer inte så mycket är utråkad som vanligt....vad kan man göra?????  Allt ska kostar ju när man går utanför denna dörr=)

Kramizar!

27/7

Igår döptes AnnaBelle och vi var där och firade, det var riktigt trevligt! Tack för allt =) Nu är det bara Mindys tur kvar...=) Det ska bli roligt!

Vi fick aldrig huset i ogen, tyvärrrrrr!!!!! De som kändes så mysigt å allt...men men de är bara att leta vidare....

Börjar bli ganska seg i huvudet nu så jag får skriva lite mer imorgon=)

Tjaooooo!!!!

*MUMS*

Här matar mamma mig med gröt... Ojjjj va gott det är! =)


Byter bilar som underkläder...

Ja då var det dags igen... Nu har vi köpt ännu en bil som vi nu inte får tröttna på utan behålla den ett tag. Vår mening var att köpa en billig bil som vi först gjorde men de svängde fort ingen av oss var nöjda så det blev en nu...Gubben svävar på moln=) Lägger in en bild senare när vi fotat pärlan.

Annars idag så har vi vart å kolla på en lgh i mariefred men ingen av oss känner så starkt för mariefred då det känns väldigt långt bort men lgh var väldigt mysig, vi hoppas istället på huset i ogan men det tvivlar jag på att vi får då det var hur mycket folk som på visningen.

Nu är det bara tvmys, älsklingen är och handlar något gott=)

Tjaooo!

Någon som vet!!!???

Jo det är ju så att de snart vankas dop och jag skulle sååå gärna vilja ha någon som kan sjunga på dopet därför tänkte jag kolla om ni vet eller känner någon som är duktig på det!?????

Älskling!


Bowling

Har för en stund sen kommit hem från heron city där vi ätit och bowlat=) Måste säga att de är mycket lättare att bowla på nintendo wii=) Så imorgon lär man nog har riktigt ont i armen...
Lillstumpan somnade precis helt utslagen, hon har vart vaken hela dagen den lilla busungen, man får ju inte missa ett dugg så varför sova!? =)

Imorgon ska vi träffa Frida och eventuellt Linda... det ska bli skoj för var ju ett tag sen... blir allt för sällan nu för tiden tyvärr!

Ne nu ska jag kolla på stora byggslaget och sen lyxfällen så vi hörs!

Kramizar...

Godmorgon!

Vi var ju ute och kollade på ett hus som var till uthyres i ogan... oj va fint det var! Det var massa med folk och kollade så vi får hoppas att vi ens har någon chans. Ett väldigt speciellt charmigt hus inte som alla andra...=) Håller tummarna!

Idag ska Mindy vaccienras för andra gången så hon lär bli lite hängig men det tillhör. Sen ska hon även mätas och vägas ska bli kul och se hur mycket hon vuxit sedan sist.

Jo har en dopklänning till salu så om det är någon där ute som ska köpe en så har jag en.


21 Juli - 09

Vi kom hem i söndagskväll då vi vart i Halmstad och hälsat på min mammas morbror som bor där. De var fint första dagen sen så regnade det så vi har princip bara vart runt å shoppat... vi åkte till ullared, gekås det var riktigt mycket folk och svårt att ta sig fram med vagn. Men det är som att gå på ikea man kommer aldrig tomhänt därifrån=)

Nu har Anders 3 veckor kvar av sin semester så får se vad vi hittar på vi har iallfall barnen en av veckorna så något skoj ska man nog kunna hitta på. Hoppas bara på bättre väder!

Igår blev våran tjej 5 månader! Tänk va fort tiden går kändes som det var igår man gick och vankade i sjukhuskorridoren och hade värkar=)  Men är faktiskt lite avis på dom som snart ska ha för det var de tuffaste & underbaraste jag vart med om i hela mitt liv!
Men tiden rinner iväg och snart har man en  dotter som är på allt. Bara nu märker man att hon ska ta i allt och speciellt vända sig så blöjbyten är inte längre lika lugna som förut=)

Ne snart ska vi kila för vi ska kolla på ett hus i ogan vill ju så gärna komma bort från stan...




Smått och gott...

Som ni märkt så har jag inte vart så duktig på att blogga och det beror på att jag är kass på att få tiden och även att få sidan att se lite trevlig ut så de är inge skoj men har satt mig ner nu och försöker att få till något.
Kan ta lite tid men jag gör mitt bästa=)

Idag har hela familjen vart ute och farit och har även hunnit med å shoppa lite...blev faktiskt en helt ny sittvagn till lilla tjejen. Hon är lite liten ännu men jag kan använda liggdelen som jag hade i den gammla vagnen ett litet tag tills hon sitter själv.

Har även börjat träna lite smått nu då vi köpt Nintendo Wii Fitness och aktive... det är riktigt skoj men jobbigt. Kör ett 30 dagars program nu så får hoppas på resultat=) Ska försöka ta några kort så ska ni få se att jag inte ljuger för det är inte likt mig att träna såhär brukar vanligtvis ge upp efter ett par gånger =)

Baby Jogger City Elit...Mindys nya vagn =)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!