Ledsen i ögat=´(

Idag har vart en riktigt jobbig dag.....Jag eller rättare sagt vi har sålt Neo....Jätte jobbigt och tungt men vi gjorde de för han skull.
När vi väl bestämde oss för att köpa hund så var de menat att vi alltid skulle ha honom men vi fick inte tiden att räcka och han fick inte den tiden han behövde så man kan ju inte vara så egoistisk att man behåller honom då.
Så kände vi iallafall och ville ge honom de hem han förtjänar och de känns som han har hamnat rätt men de gör ont i hjärtat för han betydde mycket för mig! Ojj skit jobbigt...och en sak jag tänkt på nu när man känner såhär de är hur mycket man ska uppskatta sina nära och kära....om man mår såhär nu då vill man ju inte tänka på om de skulle hända ens barn något....

Nä nu ska jag försöka rycka upp mig....

Imorgon bli säkert en bättre dag!

Ursäkta röran...

jag bygger om *hehe*.
Är riktigt dålig på det här och just nu så är mina ögon alldeles för trötta för detta vet inte varför jag skulle fixa med det just nu men iallafall så ska de bli bättre få ta nya tag imorgon.
Godnatt!

träning & bullbak...

inte något som går hand i hand men va f*n så blev det iallafall och det passade ju bra då "morbror & mormor" kom förbi för att se hur vi bor på nya stället och gulla lite med Mindy. Så bullarna kom till pass och de lär dom även göra ikväll då min älskling kommer hem=)

Förutom bullbak och gott sällskap så blev det även träning imorse=) har sagt att jag ska börja träna nu men jag vågar inte lova något lika bra det... men ska försöka komma i lite bättre form iallafall=)

Annars har denna dag bara sprungit iväg som vanligt...

Jag har ett frågetecken kring vaccinationen mot svininfluensan. Ingen i familjen är vaccinerade men jag känner att jag måste vaccinera Mindy iallfall, skulle aldrig kunna förlåta mig om det hände henne något. Jag är samtidigt lite orolig för vaccinet om de kan skada en sådan liten tjej...man har ju läst en del...Om ni vaccinerat era barn vart var det och va var biverkningarna?
För Mindys syskon ska inte vaccinerat vilket jag tycker är väldigt dumt då dom går på dagis där det sprids fort men det är inte något jag kan göra åt saken men jag kan ju bara skydda min lilla tös men just nu så känner jag att dom inte alls får var i närheten av henne då ingen är vaccinerad.

P&K
     Bella


09-11-21

Den här dagen har bara sprungit iväg och imorgon är det redan söndag igen... igentligen så är alla dagar desamma för mig då man är mammaledig de enda är väl isåfall att man har sin älskling hemma=) Å de är ju alltid härligt!
Idag har vi fixat lite hemma och jag har vart iväg en kortis och handlat lite till hemmet=)

Nu ska alla tre barnen sova och vi ska få liten egentid eller mystid... kan bli framför våran nya skortsensfria kamin=)

Å tack tjejer för en trevlig dag i tosdags! Får ta å ses igen och kanske även ta en party kväll snart igen...eller vad tycker ni!!!???

P&K
      Bella


äntligen!!!

Sorry att jag inte bloggat på hur länge som helst men denna gång är det faktiskt inte mitt fel de är nämligen så att Telia strulat till det så vi vart utan bredband i snart 2 månader och de är då man känner hur beroende man är av internet på alla sätt och vis...man sköter ju i princip allt på internet.

Vet inte riktigt vart jag ska börja då de hänt en hel del på denna tid utan dator...Först och främst har vi flyttat igen och därför har det strulat sen har vi oxå köpt ny bil igen ... dessa två saker är vår familj väldigt duktiga på=) men nu ska vi stanna här tills vi nån gång har råd att köpa något eget sen ska vi behålla bilen=) Man får tänka ekonomiskt i dessa tider...

Står helt stilla just nu....har gått alldeles för lång tid för att komma ihåg allt...hehe

Mindy har i allafall börjat röra på sig mer nu...hon ställer sig upp vid bord och liknande men man får ha koll för benen är lite svaga ännu och lätt att dom viker sig....

*Här är en bild på ögonstenen*




RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!