6 månader!

Det var ett tag sen jag skrev sist så ska försöka få ner lite nu=)
Idag blir våran älskling 6 månader och dessutom har hon en liten liten tand som är på väg upp och som man känner!

Mindy döptes i söndags och allt blev så himla bra, precis som jag tänkt mig hon var hur lugn som helst i kyrkan! Världens bästa tjej!!!!!!!!
Har inte så många bilder just så får återkomma med fler bilder sen!
Sen så måste jag bara säga att C som sjöng på dopet.... det var hur vackert som helst! hon sjöng Sparvöga och himmlen måste sakna en ängel=) Kommer aldrig glömma hur fint det var!
Sen var Linda gudmor duktig som läste en sådan fin dikt till Mindy!  =)


Lägger även upp en bild på våran bil som är hyfsat ny, har bara inte hunnit med det förut.


Mina Älsklingar!



Idag har de vart otroligt varmt...ja vet man ska inte klaga men de blir lätt så men hur som helst så hoppas jag att det håller i sig!

Imorgon ska  det bli tjej kväll med god mat bra sällskap och mycket skratt hoppas jag på! Kanske lite Wiiiiii oxå, va säger ni tjejer????!!!!!!!

Igår var jag anders och Mindys gudföräldrar   (Linda och Robert)  och träffade prästen och hon var hur gullig som helst så det kommer bli jättebra! Sen tipsade även prästen om en tjej som brukar sjunga på tillställningar och jag ringde upp henne och hon svarade jaaaaaaaaaa=) De kommer bli så fint!

Snart dax och sätta sig i soffan och kolla tv...

Tjaooooo!

En härlig dag på kolmården med alla barnen!


Titta vad jag kan =)


Världens bästa farmor!


Hallo!!!

Hej hopp!

Här händer inte speciellt mycket är uttråkad som vanligt.... och när man är de gör man dumma saker så som att ge sig på å slinga håret sj och det skulle jag inte gjort=( skulle beställt den där frisörstiden på en gång som jag tänkt men nej nej nu får man gå med svansen mellan bena till frisören....sen blir jag så arg på mig sj vet ju knappt hur jag vill ha det ... ena stunden vill jag vara brun och andra stunden blond ...blir svårt att kompromisa.... men det blir säkert bra =)

Ja sen så ska vi flytta oxå så det är bara börja packa snart igen....de är sååååå jobbigt men de måste ju göras!

Tjaoo!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!