Vilostund...

Hej alla pigga=)
Det är iallfall inte jag indag och det måste bero på att Mindy bara blir värre och värre på nätterna, jag och Anders har knappt sovit en blund inatt.
Hon vägrar sova och hon ligger och rör på sig konstant hon vill heller inte sova i sin egen säng fast hon borde men man är ju sååååå trött och orkar inte höra det gälla skriket så blir lätt att man plockar upp henne för att slippa höra det men hon bökar som bara den i våran säng istället och tar enormt mycket plats...

Någon som vet hur barn i 7 månaders ålder sover???

För känns som hon vänt på hela dygnet. Hon brukar vanligtvis sova efter frukost runt 9- halv 10 sover nån halvtimme sen runt 11- halvtolv får hon mat och därefter kan hon sova igen lite längre än efter frukost. Sen brukar hon vara trött vid 7 tiden på kvällen och hon somnar däromkring. Men så fort man lägger sig i rummet vaknar hon....snacka om lättväckt....dags för ett eget rum snart....
Om ni har några tips så säg gärna till!

Annars har det inte hänt något idag, ska snart iväg och hämta ett paket, jag vann en vinteroverall+mössa på Tradera till Mindy så lägger in bilder sen så får ni se hur den ser ut=)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Gumman!

Alexander var nog också typ i den åldern när han stöka och böka som bara den på nätterna. Men då var det någon som sa att vi skulle ställa han sängen i hans eget rum för att han kanske blev störd av oss så det gjorde vi. Och han sov hur bra som helst sen =)



KRAM

2009-09-17 @ 20:25:47
URL: http://sandraaas.se
Postat av: Bella

Okej ja vi har tänkt på det! De är nog de vi får göra för så fort vi går och lägger oss så vaknar hon. Tack för tipset=)



Kram

2009-09-17 @ 20:41:06
URL: http://bellabackstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!