Två dar över tiden...

Det sparkas och har sig i magen som alltid men ingen bebis verkar vara påväg:/
Han ligger med huvudet neråt men endå högt upp så det är fortfarande ruckbart...Skulle vattnet gå så är det raka vägen till bb för att inte riskera att navelsträngen slinker emellan.

Imorgon är det iallafall dags för hinnsvepning som innebär att barnmorskan gör en inre undersökning på dig och ”sveper” samtidigt med fingret runt livmoderhalsen (cervix). Syftet är att lossa hinnsäcken barnet ligger i från livmoderhalsen. Detta stimulerar frisättningen av prostaglandiner, ett slags hormoner som sätter igång förlossningen.

Ska även åka in till din bil med Linda och Mindy imorgon och försöka lösa problemet med Mindys bilbarnstol som jag trodde var precis som den förra fast hel...
Vi hade en besafe x3 stol som inte funkade som den skulle då vi skulle ändra lutning på stolen och tyckte därför att dom borde skicka in den eller byta ut den och då fick vi deras visningsex som i och för sej var en lite äldre modell men funktionen funkade på den och vi bytte rakt av, han på din bil sa att den var likadan som vår gamla men med isofixfästen som är bra då vi har sådana fästen i bilen men de verkar inte som man kan ha den i någon annan bil än med sådana fästen och det är ju jättedumt så de är riktigt trist att behöva åka dit och försöka få en annan stol för Mindy kommer åka till Astrid Lindgrens värld på tisdag med Linda så då behöver problemet vara löst!

Nä nu är det verkligen full rulle i magen och kännner att jag måste lägga mig ner ett tag och ta det lugnt, man vet ju aldrig när de är dags=)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!