Fullfart...

Har precis kommit hem efter en heldag med ett farande fram och tillbaka då jag, Mindy & Linda imorse åkte till din bil för att lösa bilbarnstolsproblemet och det slutade med att vi fick tillbaka den som vi hade från början och kommer den krångla som jag tycker den gjort ibland så får vi komma tillbaka och reklammera den men de ä'r nog ingen fara.
Efter det så passade vi på att äta lite lunch på stan innan mvc och vi hann även köpa Mindy ett par gummistövlar som kan komma till användning om det ska fortsätta regna såhär, imorgon ska hon ju åka till Astrid Lindgrens värld men då får vi hoppas att solen skiner men man vet aldrig.

Väl hos mvc var det dags för hinnsvepning men då visade det sig att hon inte kunde göra det då hon inte kände livmoderhalsen som bm ska svepa runt, med andra ord så har inget hänt och det känns ju mindre kul=( så på måndag nästa vecka ska vi på tillväxtUL om han inte kommit tidigare och prova göra hinnsvepning på onsdag om han fortfarande inte kommit....har han inte kommit den 21 så blir det igångsättning så vi får se när han vill titta ut. Någon som vågar gissa datum???=)
Kan säga att det värker lite sen besöket hos bm men sån tur har jag väl inte så det skulle vara en början.

Efter det så åkte vi in igen för att fixa lite saker och då hamnade vi på stan igen för lite middag och Frida följde även med, var inte meningen att vi skulle in dit men det blev så.

Nu sitter jag här i soffan och tar det väldigt lugnt, Mindy är hos Linda så det blir lite myspys för våran del.



Kommentarer
Postat av: silviiaa

fiinfin blogg :)

2010-09-30 @ 17:49:48
URL: http://sandiosilvi.blogg.se/
Postat av: cassandra, mamma till josefin och gravid med lillebror

Gud sås öt dotter du har :) Grattis till nr två :) Hoppas bebisen vill titta ut snart :) Vet ni vad ni väntar? :) kram på dig

2010-10-15 @ 19:53:28
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!